Advanced SystemCare 4 Pro, licenta gratuita

Advanced SystemCare 4 este un instrument de intretinere a PC-ului . Contine multe utilitati destinate inbunatatirii performantei si remedierii problemelor de sistem.

Programul este impartit in 4 sectiuni de baza:
1. Quick Care (Ingrijire Rapida) -efectueaza o scanare rapida a cinci domenii-cheie de pe computer: malware, registrii, Privacy Sweeper (cu rol de a sterge istoria activitatilor de navigare), si de Junk Files (cu rolul de a curata fisiere temporaresi de eliberare a spatiului pe HDD).

2. Deep Care (Ingrijire in adancime) – acesta realizeaza aceleasi scanari de Ingrijire rapida, dar mai profund la care mai adauga alte in plus cum ar fi defragmentarea, optimizare, vulnerabilitate.

3. Turbo Boost – acest lucru poate fi configurat ca sa va asigurati ca nu trece accidental de pe caracteristicile pe care le-ar putea folosi de fapt.

4. Sectiunea finala – Instrumente – inlocuieste componenta de Utilitati de versiunea 3 cu aceeasi colectie de 20 de instrumente portabile gasite in IObit .

Totul este asambalat intr-o interfata grafica usor de folosit, putand proceda la insanatosirea sistemului cu doar un singur click.

Recomand cu incredere acest program care din experianta mea va pot spune ca isi face treaba foarte bine. Folosindu-l, o sa va dati seama de rezultalele obtinute si cu siguranta pe viitor nu va lipsi din calculatorul vostru.
Instalerul de Advanced SystemCare 4 vine in varianta gratuita, iar pentru a trece la varianta Pro, pur si simplu introduceti licenta/serialul dupa ce ati dat click pe butonul galben-auriu (Upgrade).

Descarca Advanced SystemCare 4 DE AICI !

Descarca licenta/serialul de upgrade la varianta Pro DE AICI !

La data prezenta a aparut deja si varianta 5 a programului Advanced SystemCare pe care o puteti folosi si descarca in mod gratuit DE AICI !

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 78 ori, 1 vizite azi)

One comment

  1. am pe c win 7 instalat si ocupa 10 gb iar la beckup,cand ii fac este 19 gb.fac cu acronis.e vreo explicatie.ca eu nu inteleg cum din 10 sa iasa 19.
    http://ge.tt/8LZ3eOB/v/0
    http://ge.tt/8LZ3eOB/v/1
    imi poti da o explicatie?te rog.stima.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>