AlertPay – un serviciu securizat de plati online

Bun venit la whmsonic.ro ! In acest tutorial video vom discuta despre AlertPay !

Alertpay este infiintat in conditii de siguranta pentru a facilita platile instantanee intre indivizi si afaceri online, si este lider în cresterea in solutii sigure de plati online.
Crearea unui cont AlertPay este absolut gratuita si se face pe baza unei adrese de e-mail valida.
Exista 3 tipuri de conturi AlertPay:

 1. Personal Starter (folosit numai pentru a cumpara online)
 2. Personal Pro (ideal pentru a cumpara si a vinde online) –Recomandat
 3. Business (pentru afaceristi si organizatii, accepta toate tipurile de plati)

Daca pentru inceput v-ati facut cont de Personal Starter si doriti un Personal Pro, nu va faceti griji pentru ca se poate upgrada.
Este foarte important de retinut faptul ca in momentul in care va creati contul, trebuie sa va introduceti datele reale ( Nume-Prenume , adresa, etc) pentru a nu intampina eventuale probleme la retragerea banilor din contul AlertPay in contul dv. bancar sau pe cardul de credit.
Dupa ce ati urmat pasii de creare a contului, pe adresa de email specificata la inregistrare, veti primi un link de confirmare pe care va trebui sa-l accesati. Dupa aceasta va puteti loga in contul de Alertpay cu adresa de e-mail si parola aleasa de dumneavoastra.

Dupa aceasta in mod normal trebuie sa va verificat contul. Pentru aceasta aveti 3 optiuni:

 1. Prin validarea unui card de credit (Recomandat) – acest lucru presupune ca anterior sa adaugati in contul AlertPay un card de credit cu administrare online si astfel alegand aceasta metoda va puteti asigura ca puteti retrageti bani din contul de AlertPay pe cardul de credit.  Dupa ce ati ales aceasta metoda, o suma infima vi se va retrage de pe cardul de credit, iar in termen de 3-4 zile lucratoare o sa vi se trimita codul de verificare pe care il regasiti in contul de administrare online al cardului bancar. Personal folosesc un card de debit de la Raiffeisen Bank .
 2. Prin depozit bancar din contul bancar al dumneavoastra catre contul de Alerpay (metoda ceva mai complicata pentru incepatori)
 3. Prin validare telefonica (numai pentru telefoane mobile) – veti primi un mesaj text pe telefonul mobil cu codul pe care va trebui sa-l introduceti in contul AlertPay pentru verificare. N-am testat aceasta metoda drept pentru care nu stiu daca este functionala.

Va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos  pentru a vedea mai multe si pentru a va crea o impresie mai ampla despre cum functioneaza Alertpay.

Vizionare Placuta !

Distribuie cu
 •  
 •  
 •  
(Vizitat de 54 ori, 1 vizite azi)

7 comments

 1. Salut am un cont AlertPay si vreau sa fac un blog si sa predau lectii de muzica online ,Cum pot securiza acest blog si atasa contul AlertPay la blog ca sa pot incasa ceva bani va rog raspundeti la e-mail :baciu_viorel262002@yahoo.com Multumesc

 2. Am, observat ca pe blog aveti o serie de clipuri video cu lectii hostate pe youtube. Acestea sunt deci publice. Ce pot sa va recomand este sa lasati publice cateva lectii de inceput, iar restul lectiilor se le urcati pe un host spre descarcare. In contul de AlertPay puteti crea butoane de cumparare cu suma aleasa de dumneavostra. In setarea butonului de cumparare aveti si optiunea ca dupa ce cumparatorul a realizat cu succes tranzactia sa fie redirectionat catre o anumita pagina de internet. Acolo puteti introduce linkul de descarcare al lectiilor, iar codul cu butonul generat in contul dv. de AlertPay, il plasati pe blogul dumneavoastra. Ca serviciu gratuit de hostare al lectiilor va pot recomanda http://ge.tt/ unde va creati un cont. Limita maxima a unui fisier uploadat este de 2 GB. Fisierele uploadate au valabilitate de 30 de zile pe acest host, insa acestea isi prelungesc valabilitatea cu inca 30 de zile de la ultimul download. Fisierele se sterg automat numai in cazul in care timp de 30 de zile nu a fost descarcat deloc. Va astept cu alte intrebari daca mai aveti.

 3. Multumesc mult pentru sfaturi daca n-o sa ma descurc te rog frumos ajutama Cu respect Viorel

 4. pentru a putea depune fonduri e necesar sa adaugi si un cont bancar si un card credit?? am introdus un cont bancar, pt a putea depune fonduri trebuie verificat?? sau ajunge doar un card credit verificat?

 5. @gabi: Da Gabi, poti adauga si cont bancar si card. Dupa ce introduci un card este necesar ca acesta sa fie alimentat cu o suma minima, cred ca in jur de 1.5 euro echivalent in lei. Dupa aproximativ 4-5 zile mergi cu buletinul la banca pentru a lua codul de validare, cod cu care iti vei valida cardul/contul bancar in contul tau de Alertpay.

 6. @Whmsonic imi poti exlica te rog frumos mai exact in ce consta verificarea unui cont bancar? dupa creearea contului alertpay am introdus un cont bancar dar nu am reusit sa.l verific. pentru al verifica dau click pe request money si introduc suma dorita dupa aceea trebuie sa astept 4-5 zile?

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>