Bun venit la whmsonic.ro ! In acest tutorial video vom discuta despre AlertPay !

Alertpay este infiintat in conditii de siguranta pentru a facilita platile instantanee intre indivizi si afaceri online, si este lider în cresterea in solutii sigure de plati online.
Crearea unui cont AlertPay este absolut gratuita si se face pe baza unei adrese de e-mail valida.
Exista 3 tipuri de conturi AlertPay:

  1. Personal Starter (folosit numai pentru a cumpara online)
  2. Personal Pro (ideal pentru a cumpara si a vinde online) –Recomandat
  3. Business (pentru afaceristi si organizatii, accepta toate tipurile de plati)

Daca pentru inceput v-ati facut cont de Personal Starter si doriti un Personal Pro, nu va faceti griji pentru ca se poate upgrada.
Este foarte important de retinut faptul ca in momentul in care va creati contul, trebuie sa va introduceti datele reale ( Nume-Prenume , adresa, etc) pentru a nu intampina eventuale probleme la retragerea banilor din contul AlertPay in contul dv. bancar sau pe cardul de credit.
Dupa ce ati urmat pasii de creare a contului, pe adresa de email specificata la inregistrare, veti primi un link de confirmare pe care va trebui sa-l accesati. Dupa aceasta va puteti loga in contul de Alertpay cu adresa de e-mail si parola aleasa de dumneavoastra.

Dupa aceasta in mod normal trebuie sa va verificat contul. Pentru aceasta aveti 3 optiuni:

  1. Prin validarea unui card de credit (Recomandat) – acest lucru presupune ca anterior sa adaugati in contul AlertPay un card de credit cu administrare online si astfel alegand aceasta metoda va puteti asigura ca puteti retrageti bani din contul de AlertPay pe cardul de credit.  Dupa ce ati ales aceasta metoda, o suma infima vi se va retrage de pe cardul de credit, iar in termen de 3-4 zile lucratoare o sa vi se trimita codul de verificare pe care il regasiti in contul de administrare online al cardului bancar. Personal folosesc un card de debit de la Raiffeisen Bank .
  2. Prin depozit bancar din contul bancar al dumneavoastra catre contul de Alerpay (metoda ceva mai complicata pentru incepatori)
  3. Prin validare telefonica (numai pentru telefoane mobile) – veti primi un mesaj text pe telefonul mobil cu codul pe care va trebui sa-l introduceti in contul AlertPay pentru verificare. N-am testat aceasta metoda drept pentru care nu stiu daca este functionala.

Va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos  pentru a vedea mai multe si pentru a va crea o impresie mai ampla despre cum functioneaza Alertpay.

Vizionare Placuta !