Avast Antivirus 5.0 contine toate caracteristicile pe care le-ati astepta de la un program antivirus modern. Acesta incorporeaza tehnologia anti-spyware , precum si capacitatile anti-rootkit, o puternica auto-protectie si o capacitate de detectare imbunatatita. Acesta contine mai multe „scuturi” in timp real care monitorizeaza continuu adresa dvs. de email, conexiunile la internet si verifica fisierele de pe calculatorul dvs. ori de cate ori acestea sunt deschise sau inchise.
Fiind un program antivirus gratuit inseamna ca aceasta la oferta de la Avast ii lipsesc unele dintre caracteristicile care pot fi gasite fie in versiunea comerciala sau Internet Security Suite oferit de companie, si anume:
-tehnologia sandbox
-firewall
-antispam
Programul foloseste aproximativ 9% din memorie, iar in ceea ce priveste procesorul utilizarea este in jurul a 10-15% ceea ce face ca Avast sa fie cel mai bine vazut antivirus gratuit. Utilizarea altor programe in momentul in care se efectueaza o scanare cu Avast nu le induc acestora o incetinire.
Antivirusul Avast 5 Gratuit ofera urmatoarele protectii:
-Protectie continua impotriva virusilor si spyweare-ilor
-Se asigura ca toate emailurile trimise si primite sunt curate
-Te protejeaza de infectiile de pe messengere
-Opreste atacurile hackerilor de pe paginile web
-Compatibil cu Windows XP, Vista si 7
-Gratuit pentru acasa si uz necomercial
-Te poti juca fara probleme si fara intreruperi
Cu toate ca este un antivirus gratuit, in termen de 30 de zile de la instalare va trebui sa-l inregistrati gratuit (sa obtineti o cheie gratuita valabila 1 an de zile) completand formularul de AICI. Aceasra cheie poate fi reinoita dupa 1 an recompletand acel formular. Inregistrarea gratuita va asigura ca veti continua sa primiti actualizari de definitii de virusi si, prin urmare, ramaneti protejat impotriva celor mai recente amenintari.
Programul are si suport in limba romana si il puteti descarca de AICI
Urmariti mai jos o scurta prezentare video ! Va Multumesc !