Cum se da kick la AutoDJ direct din Sam Broadcaster

Bine ati venit la whmsonic.ro ! In acest tutorial video vom invata cum sa dam kick la AutoDJ-ul (backup-ul) care ruleaza pe un anumit post de radio online. Acest lucru ne este de mare ajutor in cazul in care dorim sa intram in emisie si sa ne efectuam programul pe acel post de radio.  Metoda pe care vi-o propun este valabila in cazul in care aveti un host de radio fara panou de control. Mai intai dupa cum bine stiti trebuie sa configurati encoderul cu datele specifice serverului pe care doriti sa va conectati cu Sam Broadcaster si anume: IP-ul, portul si parola serverului. Pentru acest lucru, in Sam Broadcaster mergeti la Desktop B si la Encoders procedati la adaugarea unui nou encoder completand datele specifice serverului vostru de radio. Tot in Desktop B aveti si PAL Scripts unde trebuie sa adaugati scriptul KickSource.pal pe care de asemenea trebuie sa-l editati ori cu un editor de fisiere sau cu editorul din Sam Broadcaster.

Dupa toate acestea procedati la urmatorii pasi pentru a da kick la sursa de AutoDJ”

1. Porniti o melodie

2. Din Desktop B porniti encoderul

3. Tot din Desktop B selectati scriptul KickSource.pal si rulati-l.

Dupa toti acesti pasi pe care trebuie sa-i efectuati in aceasta ordine, in mod normal la encoder trebuie sa va apara mesajul Encoding. ceea ce inseamna ca v-ati conectat pe server.

Pentru a intelege cat mai bine cum se realizeaza acest proces, va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos .

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 361 ori, 1 vizite azi)

One comment

  1. Salut! Scuza-ma de deranj te rog, fain tutorial si websitul sincer. Apropo tu ce windows ai in tutorialul asta? Poti sa mi-l dai si mie te rog frumos ?

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>