Bun venit la whmsonic.ro ! In acest articol va propun o solutie foarte eficienta si gratuita de devirusare a calculatorului. Pentru aceasta vom apela la Dr Web CureIT, care odata ce l-am descarcat de pe site-ul oficial, nu ne ramane decat sa-l rulam direct fara a recurge la vre-o instalare a acestuia deoarece cu acel executabil vom porni pur si simplu scanarea calculatorului de virusi. Dr Web CureIT va recomanda si o varianta comerciala a acestuia, varianta care ofera protectie in timp real a calculatorului. Noi insa vom utiliza varianta gratuita fara a fi nevoie sa ne dezinstalam antivirusul propriu din pe care il folosim pentru protectia calculatorului in timp real. Se mai intampla ca unii antivirusi sa nu detecteze toate amenintarile din calculator, drept pentru care este bine ca din cand in cand sa efectuam cate o scanare cu solutii alternative . Dr Web CureIT este una dintre acestea, iar pentru a-l descarca va trebui sa intrati AICI si sa urmatii pasii care va sunt prezentati in imaginile urmatoare:

  • Completati campurile cu numele vostru si adresa voastra de email, dupa care dati click pe Next

Dupa aceea procedati la efectuarea pasilor care va sunt indicati in urmatoarea imagine de mai jos:Mai departe bifati ca sunteti de acord cu termenii contractuali, supa care dati click pe Continue:

Dupa aceasta in mod normal ar trebui sa va apara automat fereastra de descarcare a programului, insa daca acest lucru nu se intampla in mod automat, dati click pe linkul notat cu „here” pentru a-l descarca in mod manual, asa cum va este aratat mai jos:

  • Dupa ce l-ati descarcat, procedati la rularea lui pentru a va scana calculatorul. Meniul este unul foarte intuitiv, asa ca nu veti intampina probleme in utilizare.
  • Asteptati pana cand scanarea se va termina, iar la final veti avea un raport al scanarii cu eventualele obiecte malitioase gasite.

Nu uitati, Dr Web CureIT este una dintre cele mai bune solutii gratuite de devirusare eficienta a calculatorului!