Glary Utilities, optimizare, curatare si intretinere Windows

Glary Utilities este o suita foarte completa si gratuita de instrumente care ofera aproape tot ce ai nevoie pentru a optimiza, curata si intretine PC-ul.
Module:
Sectiunea „Clean Up & Repair”, beneficiaza instrumente utile pentru a gasi fisiere redundante de disc si curata registrii, in timp ce modulele suplimentare ajuta la eliminarea comenzilor rapide si face mai usoara sarcina de a dezinstala programe nedorite.
Sectiunea „Optimize & Improve” include module pentru a controla programele Windows Startup, defragmenteaza registrii si gestioneaza diferite meniuri din click-dreapta.
Sectiunea „Privacy & Security” ne face cunoscuta o optiune care curata istoria navigarii si a Windows-ului precum si instrumente pentru a cripta, decripta si pentru a sterge in siguranta fisiere confidentiale.
Sectiunea „Files and Folders” contine module pentru a va arata cat din spatiul hard-disk-ului este utilizat si localizeaza fisierele duplicat respectiv folderele goale.
„System Tools” include „Internet Explorer Assistant” care afiseaza diferite add-onuri din IE, facandu-le mai usor de sters.
Daca vi se pare prea mare volumul de optiuni, nu va faceti griji pentru ca modulul „1-Click Maintenance” va localiza si va sterge majoritatea problemelor cu un singur click.

Dati click pe „Scan for Issues” si asteptati pana ce scanarea a luat sfarsit.

Dupa aceasta nu ramane decat sa dati click pe „Repair Problems” si asta e tot.

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 82 ori, 1 vizite azi)

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>