Hostarea IP-ului pe subdomenii gratuite

Bine ati venit la whmsonic.ro. In acest tutorial video vreau sa va prezint un mod gratuit de a va hosta ip-ul pe un subdomeniu. Acest lucru va permite ca atunci cand transmiteti radio sa puteti trimite linkul catre ascultatori sub forma http://subdomeniu:port . Sa presupunem ca avem ca link de radio http://195.88.174.43:8000 si dorim sa il hostam pe un subdomeniu gratuit. Acest lucru il putem face ducandu-ne pe adresa http://www.dyndns.com unde ne vom crea un cont gratuit dupa care putem sa ne adaugam subdomeniul nostru. Odata logati pe contul nostru , la categoria My Services vom da click pe Add Host Services si la Hostname vom scrie subdomeniul dorit de noi, de exemplu eu voi alege radiotest, iar in casuta urmatoare din dreapta avem de ales intre mai multe domenii unde eu ca test voi alege dyndns.org. Mai jos la Service Type lasam bifata optiunea Host with IP address. Mergem mai jos si la IP Address introducem ip-ul postului de radio, in cazul meu de mai sus 195.88.174.43 . Vom merge mai jos si vom da click pe Add To Cart dupa care in fereastra urmatoare vom da click pe Next, iar in fereastra urmatoare click pe Activate Service. Dupa aceasta linkul din cazul meu va arata de forma http://radiotest.dyndns.org:8000 . Vom deschide un browser unde vom introduce acest link. Daca se va deschide pagina cu interfata serverului de radio inseamna ca totul este in regula si ip-ul nostru a fost hostat cu succes.

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 100 ori, 1 vizite azi)

4 comments

  1. Vreau eu host la radio doar daca e gratis:D

  2. add :edy_portaru_bun_1

  3. salut! am facut exact ce scrie in video, dar la partea cand sa fac testu’ sa verific daca merge de pe ip sau nume cu portu , nu imi merge absolut deloc, nu imi deschide nicio pagina , nu imi apare interfata serverulu. ce pot sa fac , ast raspuns ,multumesc:d!!!

  4. Pe IP si port iti deschide? Daca da, atunci da-mi linkul catre server ca sa vedem mai bine cum sta problema.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>