Firmele care ofera hosting radio isi pot face aici publicitate gratuita. Puteti alege din mai multe oferte de hosting radio ieftin. Publicitatea se va face prin plasarea pe aceasta pagina a unui banner cu dimensiunile de 648X60 .

Pentru a va plasa un banner publicitar, va rugam sa ne luati legatura cu noi folosind Pagina de Contact, de unde ne puteti lasa un mesaj, completand acel formular de contact.

Va rugam sa retineti ca vor fi aprobate doar bannere cu link spre site-uri care sunt hostate pe domenii, ci nu pe subdomenii.

De asemenea nu suntem raspunzatori de calitatea serviciilor oferite de firmele de hosting promovate pe aceasta pagina. Cel mai sigur mod de plata pe care vi-l recomandam este prin procesorul de plati online Paypal, pentru a avea garantia ca va veti primi banii inapoi in caz ca firma respectiva refuza sa va returneze suma. Pentru acest lucru trebuie sa deschideti o disputa la Paypal cu respectivul cont la care ati facut plata. Disputa se poate deschide in maxim 40 de zile de la efectuarea platii.

VA RUGAM SA ANALIZATI OFERTELE DE HOSTING RADIO DE PE BANNERELE DE MAI JOS, SI SA VI-O ALEGETI PE CEA CARE VI SE POTRIVESTE CEL MAI BINE !

line

 radio hosting