Bun venit la whmsonic.ro ! Acum cateva zile am primit o “leapsa” sub forma unui interviu de la Dan. Am promis printr-un comentariu pe Blogul lui Dan ca ma voi da curs acestei invitati . Asa cum se obisnuieste la o astfel de „leapsa” transmit si eu mai departe aceasta invitatie in special administratorilor ale caror bloguri le am in Blogroll si anume:

Burac Daniel – Blog

Programe pentru incepatori – Iulia

Tutscape.com – Cristi

1. Cand ai inceput sa scrii  online?

Primul articol l-am publicat pe acest site (singurul deocamdata) prin luna august 2010, desi domeniul a fost cumparat cu ceva vreme mai inainte.

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog ?

Imi place sa impartasesc si altora o parte din cunostintele mele pentru a le fi de folos. Ma bucura faptul ca vad ca cei care citesc si pun in aplicare  reusesc sa-si rezolve singuri unele problemele.

3. Cum reactionezi la comentariile negative ?

Foarte putine au fost negative si acelea venite de la cititori semianalfabeti si fara acei 7 ani de acasa cum se spune. Bineinteles ca astfel de persoane mai adreseaza si injuraturi  pentru ca acesta e singurul lucru in viata care le face placere. Oricum daca se abuzeaza cu astfel de comentarii, le raspund doar o singura data in privat (de regula prin e-mail) pentru a nu mai insista cu astfel de comentarii ca nu au cum sa fie aprobate.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit ?

Ideea initiala a se afla pe ACEASTA PAGINA , insa mai tarziu m-am hotarat sa folosesc acest domeniu si pentru a scrie si unele articole.

5. Ce fel de link-uri tii in blogroll ?

La Blogroll tin link-uri ale amicilor, dar mai pot adauga si altele care bineinteles contin articole decente si considerate de mine interesante.

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?

Pe mine m-a facut mai prezent in acest mediu online ! Ca persoana nu m-a schimbat deloc.

7. Ce asteptari ai in viitor de la blog-ul tau ?

Sa multumeasca pe mai departe cititorii care cauta anumite informatii pe internet.

8. Cat despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?

Le multumesc acelor vizitatori care lasa comentarii de apreciere la articole si care au gasit utile informatiile culese de pe acest site. Inca nu are trafic mare acest site, motoarele de cautare (in special Google) fiind responsabil cu 99% din intregul trafic.

Va multumesc !