KM Player – unul dintre cele mai bune playere video gratuite

Bun venit la whmsonic.ro ! In acest tutorial vreau sa va recomand inca un player video foarte bun si in acelasi timp gratuit. Este vorba despre KM Player si este compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7. Este foarte configurabil si include aproape toate decodoarele pentru a reda cele mai cunoscute tipuri de fisiere video si audio. Programul include si interfata in limba romana, ceea ce aduce un plus utilizatorului in usurinta configurarii playerului. Are o multime de optiuni ce va permit sa-l manipulati si sa-l personalizati cum doriti. In cazul in care o subtitrare nu se sincronizeaza cu filmul, o puteti regla din meniul acestui player. Pe langa redarea fisierelor video si audio , KM Player mai poate reda si fluxuri de radio. Un numar mare de skin-uri puteti descarca de pe internet pentru schimbarea interfetei acestuia. Nu consuma mult din resursele calculatorului, fapt pentru care KM Player este foarte rapid in redare. Este recomandabil ca inainte sa instalati cea mai noua versiune aparuta sa procedati mai intai la dezinstalarea versiunii anterioare. Ceea ce am observat si pot sa-l consider ca un bug la aceasta versiune (KMPlayer 3.0.0.1439), este ca incepe sa redea cu foarte mare intarziere fluxurile de radio ce transmit in format AAC Plus.

Descarcati KM Player de la Softpedia.com

Descarcati KM Player de la download.com

Descarcati Skin-uri pentru KM Player de AICI

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 203 ori, 2 vizite azi)

6 comments

  1. o sa-l incerc si eu 😛

  2. sal vreau sa schimb la kmplayer icoana pe care afiseaza un video cea de la shotcut am schimbato si vreau sa o schimb si pe asta ca nu imi place se poate schimba?

  3. @nicu: Sincer nu imi dau seama la ce te referi. Trimite si un printscreen ca sa imi pot da seama mai bine!

  4. Iconita aceea indica faptul ca, KMPlayer este programul implicit care deschide acel fisier . Daca mai ai si alte playere video instalate, poti seta acele playere ca sa fie implicite pentru a deschide acel fisier, dupa care se va schimba si iconita fisierului in functie de playerul setat implicit. Setarea implicita a altui player se face astfel: Click dreapta pe iconita-Open With-Choose Program si alegi playerul bifand si casuta „Open use the selected program to open this kind of file” (asta daca ai Windows-ul in limba engleza). Ca sa intelegi mai bine ti-am facut un printscreen AICI !

  5. sal scz dar nu prea am inteles imi poti face un tutorial daca te rog am facut cat de cat din ce ai spus dar cred ca nu am facut bine! ms mult ceao

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>