Bun venit la Whmsonic.ro ! Astazi m-am hotarat sa schimb antivirusul meu preferat (Avast) cu unul pe care sincer nu l-am folosit pentru ca mi se parea slab in detectia virusilor si pe deasupra mai era si comercial. Intre timp se pare ca lucrurile s-au mai schimbat si Nod32 Antivirus si-a recapatat vechea reputatie pe care o avea inaintea regresului (parere personala ). Si pentru ca am ocazia de a folosi in mod gratuit o licenta de 6 luni de zile, va ofer si voua pontul de unde va puteti achizitiona licenta gratuita care este valabila pana la 2 decembrie 2012. Nu stiu cat timp va tine promotia asa ca gabiti-va sa va achizitionati si voi una !

1. Completati formularul DE AICI dupa care veti primi pe email licenta (compusa din USER si PAROLA). Aveti mai jos o captura cum trebuie sa completati formularul! Toate campurile marcate cu steluta rosie sunt obligatorii, asa ca daca nu aveti un al 2-lea prenume, botezati-va cu unul šŸ™‚ .

2. Descarcati de la linkurile de mai jos ESET Nod32 Antivirus 5 in functie de platforma pe care ruleaza sistemul vostru de operare (32 sau 36 biti) !

Pentru Windows 7/XP/2000/Vista (32-bit) – in Limba Engleza

Pentru Windows 7/XP/2000/Vista (32-bit) – in Limba Romana

Pentru Windows 7/XP/2000/Vista (64-bit) – in Limba Engleza

Pentru Windows 7/XP/2000/Vista (32-bit) – In Limba Romana

IMPORTANT: Dezinstalati mai intai antivirusul pe care il folositi deja (daca folositi unul), dupa care procedati la instalarea ESET Nod32 Antivirus 5 !

Dupa descarcare procedati la instalarea lui. Mai jos aveti cateva capturi cu wizard-ul instalarii antivirusului si a introducerii licentei.