Bun venit la whmsonic.ro ! In acest articol va voi face cunoscuta o promotie la Avast Internet Security 6 care consta in procurarea gratuita a unei astfel de licenta valabila 9 luni de la activarea acesteia.
Avast Internet Security 6 sau Avast Internet Security 2011 este o suita de securitate puternica de la dezvoltatorii de celebrul Avast antivirus gratuit.
Avast Internet Security 6 include toate facilitatile pe care le are Avast Pro Antivirus, precum si un plus de securitate cu un firewall, anti-spam si protectie impotriva hackerilor si furtului de identitate.
Avast Internet Security 2011 ofera un mod complet si usor de a proteja computerul de virusi, infectii, deturnari si alte amenintari de pe internet .
Daca folositi deja Avast 6 gratuit, nu trebuie decat sa inserati cheia de licenta primita prin email pe care o veti descarca si o veti dezarhiva deoarece aceasta vine arhivata in format .zip.
In imaginile urmatoare va voi arata modul de inserare a licentei Avast Internet Security 2011 :

  1. Deschideti Avast Antivirus si intrati la Mentenanta-Inregistrare si faceti click pe Inserati cheia de licentiere Avast! Pro Antivirus/Internet Security

2. Navigati in fereastra deschisa pana la locatia unde ati descarcat si dezarhivat licenta. O selectati dupa care faceti click pe Open .

3. Veti fi intrebat daca sunteti de acord sa introduceti fisierul de licentiere. Alegeti raspunsul Da .

4. In urmatoarea fereastra dati click pe OK dupa care asteptati pana cand antivirusul isi va descarca fisierele  in vederea upgradarii de la Avast Free la Avast Internet Security

5. Dupa ce si-a facut actualizarile, programul va solicita sa restartati sistemul. Alegeti raspunsul Da, iar dupa restart o sa observati ca aveti pe calculator Avast Internet Security

Descarca o licenta gratuita de Avast Internet Security 6 de AICI

Daca nu folosesti Avast Free sau Pro, descarca Avast Internet Security 6 de AICI