Linux Mint, cel mai apreciat sistem de operare de linux

Salut ! In acest tutorial video veti vedea o prezentarea a sistemului de operare Linux Mint ! Acest sistem de operare este unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare de linux. Este bazat pe Ubuntu Linux si instalarea lui se face in acelasi mod in care se face si instalarea Ubuntu Linux . Pe site aveti un tutorial despre cum se face instalarea sistemului de operare Ubuntu. Aceasta versiune de Linux Mint pe cere vi-o prezint poarta numele Lisa si este bazata pe cea mai recenta versiune de Ubuntu din acest moment si anume Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot . Un mare avantaj al lui Linux Mint fata de Ubuntu este acela ca vine preinstalat cu unele softuri, codecuri, strict necesare pentru un user obisnuit si ca nu foloseste interfata Unity adoptata de Ubuntu (interfata care nu este deocamdata agreata de prea multi utilizatori). Linux Mint foloseste interfata Gnome Shell 3, Gnome Clasic, Gnome Clasic fara efecte si Mate (interfata proprie Linux Mint).

DESCARCA LINUX MINT 12 LISA DE AICI !

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 246 ori, 1 vizite azi)

3 comments

  1. Eu folosesc cd bootabil cu Linux Mint, foarte util cand nu functioneaza windows-ul si pot recupera fisierele de pe desktop sau din partitia c. Tutorialul e foarte bun, bravo …nota 10. Suna bine Modern Talking pe fundal :)

  2. merge bine dar nu am reusit inca sa instalez nfs world pe el pe ubuntu a mers

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>