Malwarebytes Anti-Malware Free utilizeaza tehnologie puternica  pentru a detecta si elimina toate urmele de malware, inclusiv viermi, troieni, rootkits, spyware si mai mult. Poate rula fara probleme alaturi de alt antivirus pe care il aveti deja instalat in calculator. Exista doua variante de Malwarebytes Anti-Malware: cea free (gratuita) si varianta Pro care este contra cost. Avantajul variantei Pro este acela ca ofera protectie in timp real al calculatorului. Folosind varianta Free aveti posibilitatea de a va scana si curata calculatorul de foarte multe dintre amenintarile pe care un antivirus obisnuit nu le poate detecta.

Instalarea este una usoara ca orice alt soft. Vine si cu suport pentru limba romana. Nu trebuiesc facute setari deosebite in soft. Va recomand sa-l lasati setat cum vine el prestabilit. Utilizatorii mai avansati pot recurge la setarile lor preferate. Parerea mea este ca setarile predefinite cu care vine sunt destul de bune. Nu uitati ca inainte de o noua scanare a calculatorului sa updatati softul.

 

DESCARCA Malwarebytes Anti-Malware Free DE AICI

Urmariti mai jos in imagini procesul de instalare si cum se procedeaza la scanarea calculatorului. Va recomand ca inainte de a incepe scanarea sa aveti inchise toate aplicatiile pentru a nu impiedica programul sa stearga eventualii virusi !