Program gratuit de scurtat melodii in format MP3

Bun venit la whmsonic.ro ! In acest tutorial video va voi arata cum se scurteaza sau cum se taie dintr-o melodie in format mp3. Pentru aceasta va propun un program gratuit si foarte bun. Programul se numeste Mp3 Direct Cut si il puteti descarca de AICI. Este o aplicatie foarte mica, o puteti instala in sistemul de operare. Este suportat de Windows XP/Vista/Windows7. Interesant la Mp3 Direct Cut este faptul ca nu se pierde din calitatea melodiei dupa taierea sau editarea acesteia, taierea din melodie facandu-se instant fara compresie.
Urmariti tutorialul video de mai jos pentru a vedea cum se taie dintr-o melodie cu Mp3 Direct Cut !


Vizionare placuta !

Distribuie cu
 •  
 •  
 •  
(Vizitat de 2.794 ori, 1 vizite azi)

7 comments

 1. Ms man , you are the best.

 2. ma ajutati si pe mine v rog frumos contacta ti ma la id adryannikifor

 3. Multumesc frumos

 4. Salutare
  Am urmatoarele dileme/probleme:
  1. Foloseam pentru copiere de pe radio direct programul winamp si stremripper pentru winamp, totul merge in regul?, doar c? uneori sunetul parca era intr-o teav?, se aud niste distorsiuni.
  Am avut niste virusi ocazionali si a trebuit s? dezinstalez, asa ca streamripper pentru winamp nu mai functioneaza.
  2. Vreau un soft, program cu care sa pot descarca de pe site-uri protejate(saavn.com, saregama.com) fisiere cu muzica, nu am reusit deloc cu nimic.
  3. Am instalat comodo antivirus, care e ok, dar de o vreme internet explorer merge greu, se deschid diverse site-uri cu jocuri video sau ruleta, aiurea, incetineste activitatea de navigare, tot timpul antivirusul descopera troieni pe care ii izoleza, dar tot merge greu. Ce se poate face sa functioneze ca inainte explorer, eu folosesc opera si prin comodo, deloc simbolul e de la explorer.
  E bine sa revin la setarile din fabrica? Zilnic fac update la comodo si regulat scanare a computerului unde gaseste troieni si ii izoleaza…dar vin mereu altii…asta prin mesajele antivirusului.
  Mii de multumiri pentru ajutor sau macar ceva solutii.
  E posibil ca de pe un link s? fi capatat aceste probleme? Am rugat un tip tot asa pentru un program si mi-a dat un link sa descarc…
  Multumesc. Am Sony Vaio cu windows 7

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>