SpeedUpMyPC, program de optimizare Windows

Bun venit la whmsonic.ro ! In acest articol va voi prezenta un program de optimizare al sistemului de operare Windows (XP, Vista si Windows 7). Programul se numeste SpeedUpMyPC.

Problema:

Consta in faptul de a avea un PC care se misca foarte greu, iar problemele sunt greu de identificat

Solutia:
SpeedUpMyPC scaneaza computerul pentru a identifica procesele, fisierele si setarile care va incetinesc, inainte de a inarmati cu o gama puternica de instrumente pentru a optimiza sistemul dumneavoastra pentru o performanta imbunatatita. Problemele grave se rezolva printr-un singur click, setarile de retea, memorie RAM si functia CPU sunt toate scanate, curatate si reglate pentru viteza, in timp ce fisierele nedorite sunt eliminate pentru a elibera spatiul. Rezultatul este un computer care functioneaza mai repede si mai bine.

Programul este unul comercial dar puteti sa obtineti o licenta gratuita (serial) de care va puteti folosi 1 an de zile completand un formular prin care solicitati acest lucru. la sfarsitul articolului va voi lasa linkul de descarcare al programului, respectiv linkul catre formularul de completare prin care solicitati licenta gratuita. Este bine ca setarile sa le lasati cum vin ele de baza, iar mai jos aveti niste imagini prin care vi se explica modul de utilizare al softului:

1. Apasati butonul START SCAN pentru  a va scana PC-ul de probleme

2. Apasati butonul FIX ISSUES pentru a rezolva problemele gasite

 • Descarcati programul de AICI
 • Obtineti serialul gratuit completand formularul de AICI

4 Responses to “SpeedUpMyPC, program de optimizare Windows”

 1. dli

  Jul 26. 2011

  Oare aceste programe ajuta sau din contra ingreunesc functionarea calculatorului?

  ReplyReply
 2. Leo

  Oct 19. 2011

  Nu recomand folosirea acestui program de la “Uniblue”.Iti strica registrii din Windows.L-am folosit de 3 ori,cu setarile din fabrica cum se zice si de 3 ori am reinstalat Windowsul.El sterge si registrii buni.Acum fiecare cu parerea lui.Mie nu-mi place si nu ma mai risc.

  ReplyReply
 3. Calina Viorel

  Feb 03. 2012

  Cum pot obtine licenta gratuita?
  Am descarcat programul, l-am instalat, am scanat si mi-a sters 3 erori.
  La inregistrare imi cere bani!

  Vio

  ReplyReply
 4. clau

  Jan 29. 2014

  SP-7WB73-NMHNA-3PVZM-WZD67-W79GE-7CK23 serial pentru speedupmypc 2013

  ReplyReply

Leave a Reply