Toolwiz Care este o interesanta suita de intretinere a PC-lui cu un numar surprinzator de optiuni.
La prima vedere se pare ca este cea mai mare a concurenta a programelor de acest fel.

Cu Toolwiz Care aveti un registru mai curat, de exemplu. Detine un modul de a gasi si a sterge fisiere junk. Un altul pentru a ajuta la controlul Windows-lui pentru programele de pornire. Aruncati o privire mai atenta si diferentele devin evidente.
Modulul de pornire nu este doar in lista ta de programe de pornire a Windows-ului si lasa deciziile dificile sa depinda de tine. Acesta face recomandari sensibile cu privire la ceea ce ar trebui sa dezactivati sau eliminati pentru a accelera timpul de boot.
Programul poate elibera, de asemenea, spatiul pe hard disk prin golirea Recycle Bin si de stergerea fisierelor temporare.

Toolwiz Care are de asemenea, un  instrument de Analiza a HDD-ului pentru a ajuta la identificarea folderelor si tipuri de fisiere care ocupa cel mai mult spatiu si Duplicate File Finder pentru a localiza fisierele duplicate inutile.
Cel mai bun dintre toate este Meniul de Instrumente in care veti gasi cele mai esentiale utilitare. Aveti de asemenea si un instrument de Backup si Restaurare a MBR-ului, un program de stergere a fisierelor greu de eliminat si multe altele.
Sisteme de operare suportate:
Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP