Youtube Downloader usor si rapid direct din browser

In acest tutorial video o sa va prezint cel mai rapid Youtube Downloader . Este defapt vorba despre un addon (Easy YouTube Video Downloader) care va trebui instalat in browserul Mozilla Firefox, iar dupa aceea la accesarea binecunoscutului site Youtube, in momentul in care vizionati un clip video, aveti posibilitatea de a descarca respectivul clip in format video sau audio (fisier mp3), folosindu-va de un buton de descarcare care va aparea sub clipul video. Aveti optiunea si de a alege anumiti parametri ai fisierului audio/video descarcat. Spre exemplu daca videoclipul este Full HD il puteti descarca la aceasta calitate in format mp4, care va avea o calitate deosebita si o dimensiune a fisierului foarte mica.
Urmariti tutorialul video de mai jos pentru a vedea cum se instaleaza addonul si cum se descarca videoclipuri si melodii mp3 pe Youtube !

Distribuie cu
  •  
  •  
  •  
(Vizitat de 557 ori, 1 vizite azi)

One comment

  1. Cu ce program ati facut inregistrarea de pe desktop?

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Spatiile marcate cu stelute sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>